Συμβουλευτικός Σταθμός Κ.Ι.Ψ. σε ιδιωτικά σχολεία

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Συμβουλευτικός Σταθμός του Κ.Ι.Ψ. σε ιδιωτικό σχολείο της Λεμεσού, τόσο τη δημοτική όσο και στη μέση εκπαίδευση, θα λειτουργήσει για 3η συνεχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του Συμβουλευτικού Σταθμού από τον ψυχολόγο - συνθετικό ψυχοθεραπευτή κ. Λυκούργο Θεοδωρίδη. 

lykourgos.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έναρξη εγγραφών στα προγράμματα μετεκπαίδευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία

Το Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας πληροφορεί ότι παραμένουν διαθέσιμες θέσεις για ψυχολόγους και ψυχιάτρους  για το τέταρτο τμήμα μετεκπαίδευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία.

Εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση 1000 ωρών σε Υπηρεσίες Υγείας στην Κύπρο.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ καλέστε στον Παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό 70005531 και στο 97641215.

Καινοτόμο πρόγραμμα για παιδιά ευπαθών οικογενειών

Διαβάστε αναλυτικά την παρουσίαση του Προληπτικού Κοινοτικού Προγράμματος για παιδιά "Δέλτα του Κούρρη" που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από ψυχοθεραπευτές του Κυπριακού Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας και φιλοξενείται στις σελίδες της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Αρθρογράφος Κίκα Κασινίδου

 Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο άρθρο

Source: http://www.philenews.com/el-gr/koinonia-ei...

Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας (ΚΙΨ) ¨Με καλή παρέα¨ (Video - 13/07/13)

Το Σάββατο 13 Ιουλίου φιλοξενηθήκαμε στην εκπομπή του ΡΙΚ "Με καλή παρέα" με την Βίβιαν Κανάρη και παρουσιάσαμε το επιδοτούμενο πρόγραμμα στήριξης ατόμων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση καθώς και τις νέες ομαδές ανοικτής προσέλευσης.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής με παρουσιάστρια την Βίβιαν Κανάρη και φιλοξενούμενες τις ψυχοθεραπεύτριες του ΚΙΨ Ιρένα Αναστασίου και Ελένη Θεοδώρου.

 

Ημέρα γνωριμίας του Κυπριακού Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να γίνει ανοικτή εκδήλωση προς ενδιαφερόμενους απόφοιτους ψυχολόγους κλπ για ενημέρωση σχετικά με το Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία που προσφέρεται από το Κυπριακό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Στιγμιότυπα από την μαγνητοσκόπηση της εκπομπής "Με καλή Παρέα"

Στιγμιότυπα από την μαγνητοσκόπηση της εκπομπής "Με καλή Παρέα" με την Βίβιαν Κανάρη στο ΡΙΚ.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 14:15.

Ακούστε τους εκπροσώπους του Κυπριακού Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας να μιλούν για τις δράσεις, πρόγραμμα και δομές του Ινστιτούτου καθώς και για το καινοτόμο Κοινοτικό Προληπτικό Πρόγραμμα για παιδιά "Δέλτα του Κούρρη"

 

Source: http://www.facebook.com/pages/Κυπριακό-Ινσ...

Εκδήλωση Σταθμού Συμβουλευτικής ΑποφασίΖΩ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

«Χορεύοντας κατά των ναρκωτικών».

Διαφώτιση του κοινού στο Μall of Nicosia 26/06/2013, 11:00 - 19:00.

Την προσπάθεια του σταθμού θα ενισχύσει µε το χορευτικό της σχήµα η Σχολή Χορού «Ρύμβος».

 
 
Source: https://www.facebook.com/events/4750676092...

Το έμβλημα του ΚΙΨ

Η σφίγγα: Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα σύμβολα στην αρχαιότητα για την ψυχή και στην προσπάθεια μας να δώσουμε ένα επιπρόσθετο στοιχείο για την καταγωγή του οργανισμού μας που έχει έδρα την Κύπρο, επιλέξαμε τη σφίγγα που αποτελεί μια λεπτομέρεια από κιγκλίδωμα αρχαίου ελληνικού τάφου που βρέθηκε στην περιοχή της αρχαίας Σαλαμίνας και που φιλοξενείται στο Κυπριακό Αρχαιολογικό Μουσείο.

 
 
Source: psychotherapycyprus.com