Φροντίδα Ενηλίκων

Υπηρεσίες για ενήλικες παρέχουμε στα ακόλουθα κέντρα μας: **

Σταθμός Συμβουλευτικής Αποφασίζω

Είναι κέντρο που στηρίζει δωρεάν νεαρούς ενήλικες που αντιμετωπίζουν ήπια προβλήματα με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και αλκοόλ. Λειτουργεί στη Λευκωσία με παραρτήμα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Ψυχοθεραπευτική Εστία Μακρόβιας Απεξάρτησης (Ψ.Ε.Μ.Α.)

Είναι κέντρο που στηρίζει δωρεάν ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας με χρόνια προβλήματα χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και οι οποίοι χρειάζονται ενίσχυση στην κοινωνική επανένταξή τους. Λειτουργεί στην Λεμεσό αλλά καλύπτει και ενδιαφερόμενους από την Πάφο.

Κέντρο Επιδοτούμενων Ψυχοθεραπευτικών Υπηρεσιών (Κ.Ε.Ψ.Υ.)

Είναι κέντρο που στηρίζει δωρεάν ή με ελάχιστο κόστος άτομα που χρειάζονται ψυχοθεραπευτική φροντίδα αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα προκειμένου να αποταθούν σε ιδιώτες ψυχοθεραπευτές. Λειτουργεί γραφεία σε όλες τις πόλεις και για τους καρκινοπαθείς υπάρχει γραφείο στην Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

ElectrA

Είναι πρόγραμμα που στηρίζει έφηβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτρονικής εξάρτησης στα ακόλουθα: στοιχηματισμό, τυχερά παιχνίδια, διαδραστικά παιγνίδια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακό σεξ. Λειτουργεί στη Λεμεσό και στεγάζεται στο Κέντρο Ευφυίας και Ευεξίας. Εξυπηρετεί άτομα από όλη την Κύπρο.